La Gioia dell’Opera

10-03-2023

Link naar fotoboek concert

La Gioia dell’ Opera

Na een veel te lange periode van stilte, staan we weer op het podium.

Vervoering en verbeelding kennen ditmaal geen grenzen. De composities uit het concert dat Geels Vocaal Ensemble ditmaal presenteert hebben alvast één ding gemeen: ze nemen ons mee op reis naar andere werelden. We dalen af naar de onderwereld en naar de wonderwereld van onze diepste dromen en verlangens.

Kom naar onze première op vrijdag 10 maart 2023 in De Bloemfabriek en laat u leiden door een waaier aan opera- en operettemuziek uit onze muziekgeschiedenis.

Geels Vocaal Ensemble heeft de eer om sopraansolist Marthe Gilis te mogen ontvangen. Begeleider van dienst is pianist Nils Hellemans. Het geheel staat onder de muzikale leiding van Eva Vermeren.

Met dank aan Music Vanderheyden Geel en Belcotec.

Een waaier van muziek

20-11-2021

Ontbijtconcert 2020

15-02-2020

Het was de derde editie van ons ontbijtconcert en de tweede editie in de zaal te Elsum. Het eten was weer fantastisch en de muzikale saus subliem. Volgend jaar programmeren we weer een lekker concertje.

Het geheel stond onder leiding van onze dirigente Eva Vermeren.

Koorreis Barcelona

15-09-2019

De thuisblijvers hebben op dit concert een goede indruk gekregen van wat we op onze reis gingen zingen. Een zeer divers programma voor twee concerten en verschillende flash-mobs!