Ontbijtconcert 2024

14-04-2024

Helaas moeten we je melden dat deze activiteit wegens onvoorziene omstandigheden geannuleerd wordt We hebben besloten om vanaf nu onze pijlen te richten op ons najaarsconcert "Messa Mista" op 12 en 19 oktober waarover je binnenkort meer info kan vinden op deze website.

A Brand New Day

24-02-2024

Het Geels Vocaal Ensemble brengt, samen met Villanella, het programma “A Brand New Day”, een uitgelezen collectie van bekende en minder bekende film- en musical-melodieën!
Datum? Zaterdag 24 februari 2024 om 20.00 uur
Plaats? Sint Jozef Geel, Technische-Schoolstraat 52.
Tickets? zie deze website

A Christmas Lullaby

16-12-2023

Link naar Fotoboek

De Kersttijd – welke periode leent zich béter voor gemoedelijke intieme muziek? Op 16 december 2023 staat er een kerstconcert op onze planning… “A Christmas Lullaby”, met iets minder algemeen bekende liederen, maar stuk voor stuk pareltjes in hun genre. Harpbegeleiding, blokfluittrio… dat alles zal meewerken tot een memorabel concert. Ook de locatie is een topper: de intieme St.-Apollonia Parochiekerk van Stelen (Geel). Nadere informatie volgt!

La Gioia dell’Opera

10-03-2023

Link naar fotoboek concert

La Gioia dell’ Opera

Na een veel te lange periode van stilte, staan we weer op het podium.

Vervoering en verbeelding kennen ditmaal geen grenzen. De composities uit het concert dat Geels Vocaal Ensemble ditmaal presenteert hebben alvast één ding gemeen: ze nemen ons mee op reis naar andere werelden. We dalen af naar de onderwereld en naar de wonderwereld van onze diepste dromen en verlangens.

Kom naar onze première op vrijdag 10 maart 2023 in De Bloemfabriek en laat u leiden door een waaier aan opera- en operettemuziek uit onze muziekgeschiedenis.

Geels Vocaal Ensemble heeft de eer om sopraansolist Marthe Gilis te mogen ontvangen. Begeleider van dienst is pianist Nils Hellemans. Het geheel staat onder de muzikale leiding van Eva Vermeren.

Met dank aan Music Vanderheyden Geel en Belcotec.

Een waaier van muziek

20-11-2021

Ontbijtconcert 2020

15-02-2020

Het was de derde editie van ons ontbijtconcert en de tweede editie in de zaal te Elsum. Het eten was weer fantastisch en de muzikale saus subliem. Volgend jaar programmeren we weer een lekker concertje.

Het geheel stond onder leiding van onze dirigente Eva Vermeren.

Koorreis Barcelona

15-09-2019

De thuisblijvers hebben op dit concert een goede indruk gekregen van wat we op onze reis gingen zingen. Een zeer divers programma voor twee concerten en verschillende flash-mobs!